Tufft för ny butik med café i Hammerdal

HAMMERDAL (JT) Larssons möbelaffär stod tom med gapande fönster tills Batoul Al Haidr gjorde en efterlängtad satsning och öppnade sitt eget kafé: Venezia.

Publicerad Senast uppdaterad

Batoul förklarar namnet med inspiration från Italien där de dricker mycket kaffe. Kaféet alldeles vid E 45 öppnade i maj och då var det mycket folk i butik och kafé.

– Men nu är det väldigt få kunder. Jag förstår inte det. När vi gjorde affärsplanen så undersökte vi noga möjligheterna och vi fick vet att Hammerdalingarna ville ha ett kafé, säger Alaa Al Din Ashtar, Batouls stöttande make.

– Vi såg att det fanns möjliga kunder från Afghanistan, Turkiet och Syrien och svenskar. Första månaden var det många kunder, men nu har det minskat och jag funderar på vad jag ska göra. Jag kan inte ta ut någon lön. Ska jag ha mindre öppettider, arbeta halvtid eller ska jag stänga? Jag måste ha tålamod. Men det är hemskt att jag måste slänga mycket av färska grönsaker, bröd och kaffebröd som inte går åt, säger Batoul.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS