Micke hade svårt att hålla sig för skratt ibland.

Populärt uppträdande i Hammarstrand

HAMMARSTRAND (JT) Stina Wollter och hennes make Micke drog fullt hus på Centrum i Hammarstrand trots att man fått flytta inomhus på grund av ovädret som med dunder och brak välde in över Hammarstrand.

Publicerad

Tanken var från början att man skulle sitta ute i gröngräset med Stina och Micke, men nu blev det en scen på Centrum i stället, visserligen med en grön ridå i bakgrunden!

Det blev en underhållande föreställning där Stina på ett roligt sätt och i vanlig ordning bjöd på sig själv och berättade hur det hela startade, mellan henne och blivande maken Micke. Det var för 28 år sedan när hon siktat in sig på honom som en mycket tänkbar blivande make och pappa till sina barn!

Hon ringde helt enkelt upp och inbjöd till en träff som blev så lyckad att det fortfarande är ett lyckligt par. Även om det dröjde åtskilliga år innan det var dags för bröllop 2018 i New York!

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS