- Det är som om musten gick folk ur när A-laget försvann. Det blir extra jobbigt när vi måste kämpa hårt för att kunna behålla fotbollsplanen och vaktmästartjänsten för att sköta planerna och spåren. Det är ju så att skolan är den största brukaren. Vad skulle hända om vi inte skötte anläggningarna, undrar Leif Svedin, kassör i Hallens Sportklubb.

Oro inom Hallens Sportklubb inför framtiden

Hallens Sportklubb har väntat i över två och ett halvt år på ett nytt avtal rörande drift och underhåll av fotbollsplan, hockeyrink och längdspår i Hallen.

Publicerad

- Vi är inte helt nöjda, vi befarar att detta är början till slutet för vår klubb, säger Leif Svedin, kassör i Hallens Sportklubb. Årehus kommer att köpa in två robotgräsklippare. - De ska installeras i vår för att hålla efter fotbollsplanen. Därefter ska de hålla anbudsförfarande, berättar Leif.

Så förhandlingarna har inte gått er väg? - Vi kom inte så långt i förhandlingarna men har sagt ja till försöket med robotgräsklipparna.

Vad innebär nu detta? - Det gamla avtalet förlängs till sista december 2021. Vi får de slantar som behövs för att kunna avlöna vår vaktmästare på 40 procent. På så sätt kan klubben klara av ännu ett år, förklarar Leif.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS