HALLEN

"Det är kul att bli nominerad, bara det vittnar om att man gjort något rätt. Kul att det var flera i Åre som röstade fram oss", säger Erik Dernmar Icahandlare i Hallen.

Guldstjärnan till Karl Ors bua
i Hallen

HALLEN (JT) I onsdags delades Guldstjärnan ut till två företag i länet. Till Årets serviceföretag utsågs Karl Ors bua i Hallen som drivs av Erik och Erika Dernmar och årets serviceperson är Frida Slånstam som driver Fridas Kök i Östersund.

Publicerad Senast uppdaterad

Vi jobbar mycket med service och att hjälpa kunden så mycket som möjligt, ur den vinkeln är det ett trevligt pris att erhålla, säger en lycklig Erik Dernmar och fortsätter. Det är viktigt att man ser kunden och överträffar den förväntade servicegraden, och allt börjar med ett hej när kund kommer till oss.

Med motiveringen "För fantastisk service, trevlig personal och förmågan att leva upp till valspråket Det löser vi!" delade landshövding Marita Ljung ut utmärkelsen via nätet.

Det är kul att bli nominerad, bara det vittnar om att man gjort något rätt. Kul att det var flera i Åre som röstade fram oss, säger Erik.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS