Leif Andersson, Våge har skött avtalsförhandlingarna med Åre kommun för Hallens Sportklubbs räkning. Nu är det bara underskrifterna som fattas då parter är överens.

Nytt avtal nära för Hallens sportanläggningar

HALLEN (JT) Hallens Sportklubb är nu i slutförhandlingar för ett nytt avtal med Åre kommun angående sportanläggningarna i byn. – Det skriftliga är nog klart i början av januari, muntligt är vi redan överens, säger Leif Andersson som hjälpt klubben med avtalsförhandlingarna.

Publicerad

JT får först en pratstund med Leif Svedin i klubben.

– Man ville säga upp avtalet för några år sedan för att det skulle bli ett nytt. Sedan hände det inte något innan det helt plötsligt skulle bli anbud på det, säger Svedin innan han hänvisar JT till Leif Andersson.

Åre kommun äger anläggningarna i Hallen som det gäller och HSK driver dem med all skötsel som det innebär. Leif Andersson är den som skött förhandlingarna med Åre kommun för klubbens räkning.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS