Ann-Kristin Eikeseth äger Ann-Kristins fotvård.

Företagare på väg att lämna Krokom

KROKOM (JT) I en äldre industrifastighet på Snickerivägen i Krokom håller ett antal företagare till. Det handlar om allt från busstvätt till solarium. Nu vill kommunen ha ut dem därifrån.

Publicerad

Kommunens fastighetschef Tomas Nilsson förklarar:

– Fastigheten ligger inom ett område som vi planlägger för bostäder, handel och kontor i centrala Krokom. Det är huvudorsaken till att byggnaden kommer att rivas. Sedan är fastigheten i ett dåligt skick och skulle kräva stora reinvesteringar för att hålla över tid, vilket inte nuvarande hyresnivåer kan bära.

Industrifastigheten det handlar om ligger några hundra meter bort från kommunhuset. Ann-Kristin Eikeseth är utbildad fotvårdare och medlem i Sveriges fotterapeuter. Hon har hyrt sin lokal i elva år. Till henne kommer kunder såväl privat som på remiss från Regionen Jämtland Härjedalen. Och Maj-Britt Sagnér i lokalen bredvid är frisör och driver Salong Surprise sedan åtta år tillbaka. De säger gemensamt:

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS