Kjell Sundholm (KD) i talarstolen när det var dags för val till Barn- och utbildningsnämnden. Han förordade Rasmus Eriksson som ordinarie och Lena Persson om ersättare.

Nästan tolv miljoner mer i budget än i juni för Krokoms kommun

KROKOM (JT) Novembers kommunfullmäktigesammanträde hölls på plats i Trångsvikens bygdegård. Kommunstyrelsens ordförande Karin Jonsson ( C) kom med glada nyheter.

Publicerad Senast uppdaterad

Det reviderade budgetförslaget visar ett överskott med 21,9 miljoner kronor för år 2022.

Detta är en bit över elva miljoner mer än den budget som kommunfullmäktige antog i juni. Den hade ett överskott på 11,1 miljoner kronor. Karin  Jonsson avslöjar att det kommer att blir extra satsningar på framför allt barn och unga. En stor spricka visade sig vid paragrafen Valärenden, när ny ordinarie och ersättare till Barn- och Utbildningsnämnden skulle väljas.

Miljöpartiets Dmitar Saviclämnade ju med buller och bång i slutet på september, som anledning angavs samarbetsproblem mellan de styrande partierna MP, C och M. Det sades då att C och M skulle göra upp om platsen. Istället blev det kristdemokraternas Kjell Sundholm som nominerade partikollegan Rasmus Ericsson som ordinarie.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS