Tomas Ledin, Jonas Hagström, Tove Thofelt (körledare) och Rosmari Hagström. I bakgrunden The Rockin´ Pots i samband med att Tomas Ledin spelade med kören på gamla Teatern den 20 december 2017. Foto: Johannes Adolfsson

Tomas Ledin skänker stor summa till The Rockin´ Pots

BRUNFLO (JT) I onsdags avslöjade den blivande 70-åringen Tomas Ledin att han skänker en tredjedel av överskottet från sin 70-års jubileumsshow som planeras hållas i Globen i mars 2022.

Publicerad

Det är helt fantastiskt. Vi är tagna och rörda av denna gest. Superlativen räcker inte till, säger Jonas Hagström som tillsammans med sin fru Rosmari Hagström startade integrationskören The Rockin´ Pots för snart sju år sedan.

Hur fick ni veta det?

Tomas ringde mig och jag kunde inte svara. När jag ringde åter satt han i sminket och skulle in i någon tvstudio så han sa bara. ”Jag går rakt på sak The Rockin´ Pots och Gnistan är en av tre organisationer som får ta del av överskottet från min 70 års show i slutet av februari.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS