Bräckes fullmäktige röstade ja till att gå i borgen för ett lån på maximalt två miljoner kronor, som MidSweden 365 AB vill uppta.
Bräckes fullmäktige röstade ja till att gå i borgen för ett lån på maximalt två miljoner kronor, som MidSweden 365 AB vill uppta.

Ja till borgen – kontorsplatser kan byggas vid skidtunneln

BRÄCKE (JT) Fullmäktige i Bräcke har beslutat att kommunen ska borga för ett lån på maximalt två miljoner kronor. Detta för att MidSweden 365 ska kunna anlägga kontorslokaler vid skidtunneln.

Publicerad Senast uppdaterad

Politikerna fattade beslutet om att borga för bolagets lån utan att veta vem det är som ska hyra in sig i kontorslokalerna. 

– Hyresgästen har bett att få ha det under sekretess tills alla papper är klara, sa Mats Wilhelmsson, ledamot för Centerpartiet.

Han poängterade samtidigt att beslutet om borgen är villkorat av att det finns ett kontrakt eller åtminstone en avsiktsförklaring på plats. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS