Tips till V65 Oviken Lördag 2 juli

Kvällstävlingar på "Ovalla" den här lördagen, kul! Jag har ett riktigt "TV system" som spelförslag där bästa spikarna finns i de två avslutande V65 avdelningarna.

Publicerad

V65-1 start 19:40

Ett lite lurigt kallblodslopp inleder. Det man ska tänka på är att det här är ett uttagningslopp där de fyra främst placerade hästarna går till en final som körs senare under kvällen. 1 Gullviva visade prov på toppform när hon vann från "dödens" förra helgen i Oviken. Lyckas Therese Hyllsjö hålla upp innerspåret är det bra chans till seger. Jag är dock osäker på om ekipaget tar ledningen och då riskerar strul, jag garderar. 9 S.T.C.C Bror är i bättre form än resultatraden ger sken av. Magnus O Jonsson lär vara segersugen då han har lite häng på att bli champion på Oviken. Slipper man trafikproblem under slutrundan är man med och gör upp om segern. 12 Nova Tabac gör den långa resan från Romme. Hästen verkar vara i anständig form och trots det tråkiga utgångsläget räknas Claes Eskilssons häst tidigt i segerdiskussionen. 8 Monster Mustasch är lite svårbedömd med tanke på insatsen senast när han stannade helt till slut. Smyger med här och om hästen är tillbaka i normalt slag kan han vinna om luckan uppenbarar sig. 11 Rigubben har inte startat sedan oktober. Brukar trivas bra på "Ovalla" och Stig Engstrand brukar ha hästarna i ordning när de startar. Jag vågar inte utelämna det här ekipaget från kupongen.

RANKING: 1-9-12-8-11

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS