'Vi har haft ett tungt år men nu är vi på väg framåt. Vi är som en myrstack. Om man gräver bort en sida bygger vi vidare på andra sidan', konstaterar Gittan Svensson som tillsammans med sin man Håkan äger och driver Åsarna Skicenter.
"Vi har haft ett tungt år men nu är vi på väg framåt. Vi är som en myrstack. Om man gräver bort en sida bygger vi vidare på andra sidan", konstaterar Gittan Svensson som tillsammans med sin man Håkan äger och driver Åsarna Skicenter.

Storslam för södra Berg under företagargalan

BERG (JT) Samtliga priser under fredagens företagargala i Bergs kommun gick till södra delen av Berg. Bergs kommun tillsammans med Företagarna och ytterligare några sponsorer lockade drygt 80 personer för att fira tillsammans i Åsarnas bygdegård.

Publicerad

Årets företagare Tobias Einebrant var strålande glad och på frågan om varför han fick priset svarade han ödmjukt. 

– Min revisor säger att det går bra för företaget, säger Tobias och ler. Han har ägt företaget Klövsjö gräv i tre år och på samma tid ökat omsättningen med 300 procent. 

De två priserna i årets Guldstjärna i Berg gick till Carina Svelander, som driver Klövsjö Sportshop och blev årets Eldsjäl och till årets Serviceföretag utsågs Åsarna Skicenter. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS