Julie, 4 år, Luke, 8 år och Amy, 9 år, alla med efternamnet Ouchterlony tog en paus för glass efter att ha cyklat på pumptrack vid skolan och även bowlat.

Stor succé när Myrviken firade in våren

MYRVIKEN (JT) I strålande sol fylldes Myrvikens torg av knallar med stor variation i erbjudanden. Butiker runt byn passade även på att fira. Dagen lockade även besökare från andra orter, även Östersundsbor sågs vimla på torget.

Publicerad Senast uppdaterad

Det märktes att eventet var efterlängtat, det hördes skratt och prat från alla håll och besökarna bar på kassar med köp från de knallar som kommit. 

– Det är som en marknad förr i tiden, då man träffades för att skvallra lite och ses på ett angenämt sätt, sade en av besökarna. 

Kön ringlade sig lång till Kossans buss för att köpa glass, veterinären Emma Johansson fick ge många råd och även vaccinera någon besökande hund. Krutgårdens glutenfria kakor och Hyttens glutenfria tunnbröd var uppenbart uppskattat av alla de som valt denna kost. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS