Inne i idrottshallen finns bland annat en klättervägg för de som vill prova på. Här är det Kerstin Holm som provar på vid ett tidigare tillfälle när JT hälsade på.

Populär skola i Myrviken – många aktiviteter för barnen

MYRVIKEN (JT) Skolan i Myrviken är unik med sin stora möjlighet till varierande aktiviteter, både ute på skolgården, i idrottshallen där det finns både simbassäng och klättervägg och med sin närhet till naturområden. Skolan engagerar hela bygden och har inga problem att hitta personal när det behövs.

Publicerad

Myrvikens skola består av fritidshem, förskola och grundskola åk 1-9. Här finns 225 elever som på rasterna har mycket att välja mellan att aktivera sig med på skolgården, mycket tack vare en engagerad skolidrottsförening, Myrvikens Skol IF. Senaste tillskottet är en inköpt padelbana som underlaget nu börjat förberedas för.

Tyvärr visade det sig att det går både ledningar för fjärrvärme och el där banan planerades att ligga, så projektet har fördyrats rejält.

Förutom skolgården med pumptrack, idrottsarena med konstgräs och skateboardramp, är det nära till skidspår, Storsjön, friluftsområde, allaktivitetshall och Oviksfjällen. Något som gör skolan populär både bland personal och elever. Ungdomar och barn kan låna allt från cyklar och skateboards till hjälmar, så ingen behöver sitta bredvid för att man inte har egen utrustning.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS