"Vi blev helt tagna på sängen. Det kom galet många besökare och vi slog omsättningsrekord för en enskild dag, nära en 60 procentig ökning av gamla rekordet", berättar Daniel Danielsson, ordförande i Persåsens Skid- och Kälkklubb.

Persåsbacken öppnar på lördag – smygpremiär satte nytt rekord

BERG (JT) Nu på lördag öppnas backen i Persåsen för säsongen men redan förra onsdagen hade man en välbesökt smygpremiär.

Publicerad

– Vi blev helt tagna på sängen. Det kom galet många besökare och vi slog omsättningsrekord för en enskild dag, nära en 60 procentig ökning av gamla rekordet, berättar Daniel Danielsson, ordförande i Persåsens Skid- och Kälkklubb. 

Hur klarade ni detta? 

– Vi var egentligen för få för en vanlig öppetdag och då kom det närmare 300 personer, trots lite halvdåligt väder och endast annonserat på vår hemsida och Facebook. Det var kö inne, kö till toaletterna, kö ute till grillen och inte minst till lång kö till liften. Det fanns inte en enda parkeringsplats att uppbringa, berättar Daniel. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS