Daniel Danielsson (M) väljer nu att helt hoppa av politiken i Bergs kommun.

Moderat toppolitiker i Berg hoppar av alla politiska uppdrag

BERG(JT) – Glädjen har mattats av lite. Tappar man glädjen och inspirationen blir man inte en bra politiker. Det säger Daniel Danielsson (M) som varit oppositionsråd och gruppledare i över sex år i Bergs kommun och jobbat heltid med politik i två år. Men nu slutar han helt.

Publicerad

Danielsson sitter i Kommunsstyrelsen som 3:e ordförande och 2:a vice ordförande i Vård- och Socialnämnden samt Utbildningsnämnden, tre viktiga poster i Bergs kommun. 

– Det har varit fullt upp men nu har jag avsagt mig alla uppdrag. Lite på grund av att under sista halvåret har min glädje och intresse i politiken svalnat lite. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför, vad som har hänt, det är mer att jag har glidit från politiken. 

Danielsson har valt att avgå helt från den första april, tyvärr inte ett aprilskämt som många kommunbor nog hoppas på då han varit populär bland många genom sitt folkliga sätt att bemöta alla. Men han stänger inte dörrarna till politiken helt. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS