Arne Müller var en av de inbjudna att prata gruvdrift när Naturskyddsföreningen bjöd in till möten i både Oviken och Östersund.

Komplicerat med gruvdrift i jordbruksbygd enligt Müller

OVIKEN (JT) Många såg fram emot att lyssna på Arne Müller som i många år engagerat sig och bevakat utvecklingen inom den svenska gruvindustrin ur ett miljöperspektiv. När Naturskyddsföreningen Jämtland Härjedalen så bjöd in till möten där bla Müller fanns med var det många som kom för att höra vad han hade att säga.

Publicerad

Arne Müller är i grunden en frilansjournalist som blivit en auktoritet i sitt specialområde, gruvor och dess påverkan på miljö och oss lokalbor. 

Efter mötet i Oviken var Müller mycket nöjd. 

– Jag blir alltid mycket glad och imponerad över att det kommer många människor som vill sätta sig in i de här komplicerade frågorna. Det engagemang jag har sett på många håll i landet i gruvfrågorna, det här är något som berör människor och som man vill veta mer om. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS