Jan-Olov Rödin, Hoverbergsgrottan, Jon-Olof Mannberg, Bergs Båtklubb, Bertil Glansberg, Bergs Hembygdsförening, Eva Dahlänger, Berghem och Hoverbergs Bygdegårdsförening, Marie Jonsson, Bergs Hembygdsförening, Åshild Haaheim, Nature In The Middle, Märit Öst, Strandgården, Susanne Berglin, Café Hoverbergsgrottan och Anki Svensson, Kossans, hälsar alla välkomna till Hoverberg i sommar.

Hoverberg en unik pärla vid Storsjön – turistnäringen samarbetar

HOVERBERG (JT) Föreningen Explore Hoverberg är förväntansfulla inför sommaren. Med ett unikt samarbete har området synliggjorts som en utmärkt plats att ta sig till för rekreation, nöje och semester.

Publicerad

Det är ett glatt gäng som JT träffar på Bergs Hembygdsgård, att det är ett gäng som gillar att samarbeta med varandra märks väl. När företag och föreningar runt det unika Hoverberget gick ihop och startade föreningen Explore Hoverberg fick platsen en rejäl skjuts i marknadsföringen. Mottot att tillsammans är starkare passar bra in. 

– Det har funnits där tidigare genom olika projekt, berättar Susanne Berglin, Café Hoverbergsgrottan, men det är först för ett år sedan som vi formaliserade oss. 

Att betydelsen av Explore Hoverberg är stor vill gruppen lyfta fram. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS