16 sökte toppjobb i Berg – ingen fick komma på anställningsintervju

BERG (JT) 16 personer sökte den utannonserade tjänsten som ny fastighetschef och vd för Bergs Hyreshus, men ingen blev kallad till anställningsintervju eftersom kommundirektören Ralf Westlund redan bestämt vem som skulle ha tjänsten.

Publicerad

 På fredagen släppte Bergs kommun uppgiften om att Cilla Gauffin, som lämnat chefstjänsten vid Miljö-och Byggavdelningen i Bergs och Härjedalens kommuner, utsetts som chef för Fastighetsavdelningen i Bergs kommun.

Bergs kommundirektör Ralf Westlund bekräftar att 16 personer, inklusive Cilla Gauffin, sökte tjänsten som fastighetschef, men ingen annan blev kontaktad för en eventuell anställningsintervju. 

–Därför att vi har känt Cilla Gauffin i tio år och har god kunskap om hennes kvalitéer och förmåga till ledarskap. Vi ville gå vidare med henne och därför blev det inte aktuellt med att kontakta de övriga som sökt, säger Ralf Westlund. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS