Daniel Berglin, kanske mer känd som Dajja är vår travexpert. Han är känd för sina vinnande system som han sätter ihop som spelansvarig på Ica Kvantum.

Tips till Ovikens tävlingar tisdag 25 juli

Ovalla kör sin tredje tävlingsdag för året. Det är lunchtrav som gäller och V4 är huvudspelet för dagen. Första start är 12:20 och här är mina tips till V4 och V5.

Publicerad

V4-1 12.20

Ett kallblodslopp över tre volter inleder omgången. 12 Skeie Max är bästa hästen i loppet men också belastad med 40 meters tillägg. Det är inte alldeles enkelt att bara runda fält på Ovallas bankropp. Given förstahäst men lika given att gardera. 3 Melinda var bra vid flera segrar i vintras. Hon har både farten och kunnandet att vinna ett lopp av den här digniteten. Tomas Pettersson laddar mot ledningen och därifrån är det god vinstchans. 1 Fandens Khaleesi gjorde det riktigt bra när hon vann på Orkla 9/7. Formen således bra och från ett fint utgångsläge räknas hon tidigt. 2 Mineld går jämnt och bra mest hela tiden. Får ett fint lopp här i den främre träffen och måste tas på allvar. 9 Trollbackens Thor var riktigt bra vid sina tre starter i juni. Det här är en kapabel häst som definitivt kan vinna om det klaffar fullt ut.

RANKING: 12-3-1-2-9

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS