Pop up - caféet hos Ol's Sjuls i Hoverberg lockade många för en lunch eller fika. – Vi fick så fina kommentarer när vi körde för två år sedan så vi kör igen, säger Ida som äger gården.

Loppishelg i Hoverberg drog intresserade

HOVERBERG (JT) Vägen runt den välkända siluetten av Hoverberget fylldes under helgen av bilar med hågade spekulanter, ute efter ett fynd. För fynd kunde det göras när gårdarna öppnade för årets loppisdagar.

Publicerad

Årets byloppis i Hoverberg hade fjorton loppisar på kartan. Dock var det fler då några kanske anmält lite sent och många hade gått ihop och hade loppis tillsammans. Kort sagt fanns det en stor möjlighet att hitta det fynd man letade efter. Här fanns allt från redskap till kläder och porslin. Några passade på att bjuda på fika eller sälja något gott.

Hos familjen Marino och Eva Mesch i Vattviken samsades vänner och familj med sina loppis under ett stort partytält. Även utanför fanns saker att fynda.

– Det står på släpkärror så om det börjar regna är det lätt att dra in i tältet, berättade Eva. Vi hade samma upplägg i fjol. Det blir trevligare om vi är flera och roligare för folk att se.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS