"Vi blev riktigt glada när killen med traktorn kom och genomförde sitt biltetris det märktes att han gjort det förut", säger Emma Roberg och pustar ut.

Tolv bilar och en skolbuss fast i snön i timmar vid isvägen

ÅRE (JT) Under måndag morgon satt minst tolv bilar fast längs vägen mellan Månsåsen och isvägen Vällviken. Dessutom satt en skolskjuts fast i drivorna i Vattjom.
– Vi åkte ner från Månssåsen strax efter sju och en timme och fyrtiofem minuter senare hade vi skottats loss, berättar Emma Roberg som tillsammans med sambon Anton Burman, från Persåsen, satt fast i drivorna i Vällviken.

Publicerad

– Det var två bilar där vi satt fast och ännu fler längre ner som kommit i land från isvägen, berättar Emma och fortsätter. Det kom en traktor som skottade loss folk eftersom.

Men borde ni inte åkt en annan väg? 

– Det var fint väder hemma i Persåsen och då tog vi lillbilen med framhjulsdrift. När vi kom ner mot Vällviken konstaterade jag att det blir en ”sån måndag” och sedan satt vi fast och blockerade vägen. Det drev igen riktigt fort, berättar Emma.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS