Bertil Harström var inbjuden arkitekt.

Han vill bygga kulturarena i Åresjön

Åre (JT) Åre By och Turistförening höll årsmöte, inbjuden föreläsare var Bertil Harström, arkitekten bakom förslaget på Åre Kulturarena. En arena han vill bygga i Åresjön!

Publicerad

Innan årsmötet fick Jämtlands tidning en pratstund med tre engagerade medlemmar i styrelsen, Lars Hedström, Karl Petter Åkesson och Ann-Sofie Gumaelius. De berättade att Åre By och Turistförening är en ideell förening, och att de ska vara en länk mellan byborna och så kallade Årevänner, säsongsboende eller personer som på annat sätt återvänder till orten regelbundet.

–Vi värnar om Åre och är förälskade i Åre som by, vi är till gagn för byns bästa, och vill bevara det genuina och det kulturella, sade Lars Hedström.

De har många projekt under året, nu närmast är det Valborg som ska planeras och genomföras i byn. Det har varit ett uppehåll med valborgsaktiviteterna under pandemin, så det ser de fram emot, med brasa och körsång och allt som hör till.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS