"En förskollärare började i höstas i Månsåsen och nu har beslutet tagits och vi kan återigen öppna förskolan, det är helt underbart", säger Kajsa Pettersson, förskolechef i Åre kommun.

Förskolan i Månsåsen återöppnas i mars 2024

MÅNSÅSEN (JT) Den första mars 2024 öppnar åter förskolan i Månsåsen. Detta berör i nuläget sex förskolebarn och nio fritidhemsbarn.

Publicerad

Det var hösten 2019 som förskoleverksamheten i Månsåsen övergick till så kallad pedagogisk omsorg. Den första mars nästa år kan återigen Åre kommun öppna förskoleverksamhet i bygdegården i Månsåsen. 

– En förskollärare började i höstas i Månsåsen och nu har beslutet tagits och vi kan återigen öppna förskolan, det är helt underbart, säger Kajsa Pettersson, förskolechef i Åre kommun. 

I väntan på den nyanställda förskolläraren har man bedrivit pedagogisk omsorg, med gemensam personal för förskolebarnen och fritidshemsbarnen. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS