– I rollen som kommunalråd vill jag vara med och göra allt bättre. Det sporrar mer till förbättring. I mars-april kommer åtgärdsplanen, då får vi kavla upp ärmarna, menar Martine Eng, kommunalråd i Åre kommun.

Sämst förtroende för Åres tjänstemän i landet

ÅRE (JT) Enligt en medborgarundersökning som SCB genomfört har Åres tjänstemän lägst förtroende i landet. Nu vill Åre kommuns politiker ta krafttag och ändra på detta.

Publicerad

– Detta är inte bra alls. Vi måste och kommer att fortsätta att ta tag i detta under 2024, säger kommunalrådet Martine Eng, (S) och fortsätter. Vi ska analysera detta ytterligare, det är ett av tre målområden som vi prioriterar i kommunen nu.

Det var för ett år sedan som SCB, Statistikmyndigheten, presenterade resultatet av en omfattande undersökning som gjorts i 137 av landets 290 kommuner.

– Vi har gjort en djupanalys av resultatet. Nu ska vi ytterligare analysera och genomföra djupintervjuer för att ta reda på varför man känner som man gör i enkätsvaren, berättar Martine.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS